Вночі: «Шахтар» у меншості зіграв внічию з «Айнтрахтом», у Львові частково обвалився житловий будинок, а в Індії стався масштабний теракт

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Вночі: «Шахтар» у меншості зіграв внічию з «Айнтрахтом», у Львові частково обвалився житловий будинок, а в Індії стався масштабний теракт

Twitter / FC SHAKHTAR DONETSKV

«Шахтар» у меншості здобув нічию з «Айнтрахтом»

Донецький футбольний клуб «Шахтар» зіграв внічию з німецьким «Айнтрахтом» у 1/16 фіналу Ліги Європи. Матч у Харкові закінчився з рахунком 2:2. Причому з 11-ї хвилини поєдинку «гірники» грали у меншості — півзахисник «Шахтаря» Тарас Степаненко отримав другу жовту картку і залишив поле.

У центрі Львова частково обвалився житловий будинок

Пресслужба ДСНС у Львівській області

У Львові на вулиці Личаківській 14 лютого обвалилась частина триповерхового житлового будинку, яка не експлуатувалася. В результаті зруйновано несучі стіни та міжповерхове перекриття. У ДСНС зазначили, що, попередньо, жертв та постраждалих немає. Однак влада планує відселити мешканців житлової частини цього будинку. На 15 лютого заплановано засідання спеціальної комісії.

Через теракт в Індії загинули 40 військовослужбовців

Щонайменше 40 індійських військових загинули внаслідок теракту у спірному регіоні Кашмір. За даними правоохоронців, машина з вибухівкою врізалася в автобус з військовими, який їхав у місто Срінагар. Загалом конвоєм рухалися близько 70 машин і 2 500 військових. Відповідальність за напад взяла себе ісламістська організація «Джаіш-ї-Мухаммад», що базується у Пакистані. ВВС зазначає, що це найбільша смертельна атака бойовиків проти індійських військових у Кашмірі з початку повстання проти уряду Індії у 1989 році.

В Перу стався землетрус

У центральній частині Перу стався землетрус магнітудою 5,5 бала. Координати епіцентру підземного поштовху, зафіксованого 14 лютого, — 14,33 градуса південної широти і 74,18 градуса західної довготи, він знаходився за 112 км на схід від міста Уанкайо. За інтенсивністю струсів в епіцентрі сейсмоподія оцінюється як «дуже сильна».