«Прокинься, Америко». Сервіс Hulu оголосив дату виходу третього сезону «Оповіді служниці»

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Cтримінговий сервіс Hulu оголосив, що премʼєра третього сезону «Оповіді служниці» відбудеться 5 червня, повідомляє The Verge.

У цей день передплатникам сервісу стануть доступні перші три епізоди. Усього їх буде 13, кожна нова серія виходитиме щосереди. Подробиці сюжету нового сезону поки невідомі.

Що таке «Оповідь служниці»?

Американський серіал, премʼєра якого відбулася у квітні 2017 року. Події в серіалі відбуваються в майбутньому, у вигаданому тоталітарному суспільстві — Республіці Галаад. Країна розташована на території сучасних США. За сюжетом, у ній лише одна зі ста жінок може народити здорову дитину, тому таких жінок збирають у спеціальні табори, де готують до єдиної мети — зачати та народити дитину для офіцерів, чиї дружини не здатні це зробити.

Головна героїня, Джун Осборн, не змогла разом з чоловіком і дочкою перетнути кордон і тепер змушена працювати сурогатною матірʼю. Протягом серіалу глядачі дізнаються про те, яким було життя Джун до державного перевороту і як американське суспільство прийшло до такого рішення. За підсумками 2017 року телесеріал здобув перемогу у шести номінаціях премії «Еммі».