Дві жінки розповіли, що у них був сексуальний звʼязок з Девідом Боуї до їх повноліття. Вони не вважають це насильством

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

Дві жінки розповіли, що у віці 14 і 15 років у них були сексуальні відносини з британським музикантом Девідом Боуї. Однак, вони не вважають, що це було сексуальним насильством. Про це пише Daily Mail.

Одна з прихильниць Девіда Боуї Лорі Маттикс розповіла, що їй було 15 років, коли у них з музикантом були сексуальні стосунки.

«Я ніколи не думала про Девіда Боуї як про педофіла. Він спав з усіма. Якщо йому хтось подобався, він займався з ними сексом», — підкреслила Маттикс.

Ще одна жінка, Дана Гіллеспі розповіла: «Чоловік, жінка, старий, молодий. Часи змінилися, і зараз все виглядає не так добре, але тоді ми просто веселилися. Не було ніяких правил».

Коли у них були сексуальні стосунки, Дані було 14.

«Я не можу сказати, що Боуї подобалися маленькі дівчинки. Йому подобалися яскраві особистості», — додала вона.

  • Девід Боуї — британський рок-співак і автор пісень, а також продюсер, звукорежисер, художник і актор. Протягом пʼятдесяти років займався музичною творчістю і часто змінював імідж. Боуї вважається новатором, зокрема, завдяки своїм роботам 1970-х. Музикант помер у 2016 році у віці 69 років.
  • Перший студійний запис британського рок-музиканта Девіда Боуї «I Never Dreamed» продали на аукціоні у Великій Брітанії за £39,4 тис. (близько $ 51 тис.). Магнітну стрічку зі звуковою доріжкою виявив при переїзді в липні 2018 року на горищі свого будинку Девід Хедфілд — барабанщик і менеджер першої групи Боуї The Konrads.