Daily Mail опублікував відеозапис допиту Майкла Джексона у справі про розбещення малолітніх

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

У 2019 році британський таблоїд Daily Mail опублікував відеозапис, на якому Майкл Джексон дає свідчення у справі про розбещення дітей. На запису Джексон також відповідає на запитання про свою сексуальність і відбілювання шкіри.

Джексон, якому в той час було 37 років, був опитаний адвокатами з приводу звинувачень у сексуальному насильстві над дітьми в готелі Four Seasons у Нью-Йорку 1 березня 1996 року. Коли його запитали, чи не є він педофілом, він почав істерично сміятися.

Цей допит увійшов у документальний фільм «Залишаючи Neverland», де Вейд Робсон і Джиммі Сейфчак розповіли, що в дитинстві зазнали сексуального насильства з боку співака. Три години касет VHS були зняті в межах судового позову, поданого пʼятьма співробітниками Neverland проти Джексона за незаконне звільнення. Вони стверджували, що Джексон погрожував співробітникам, які бачили, що він неналежним чином поводився з дітьми.

Під час відео Джексон також порівняв себе з Ісусом. Ісус закликав любити дітей і бути як діти — «юними, невинними, чистими і чесними». «Він завжди оточував Себе дітьми, а мене виховували так, щоб намагався бути схожим на нього», — пояснив співак.

  • Майкл Джексон — найуспішніший виконавець в історії поп-музики. Він відомий як «король поп-музики», володар 15 премій «Греммі» та сотень інших нагород. 25 разів занесений у Книгу рекордів Гіннеса. Кількість проданих у світі записів Джексона (альбомів, синглів, збірок тощо) складає 1 мільярд копій.
  • Американський співак Майкл Джексон очолив рейтинг найбагатших померлих знаменитостей.
  • Куртку, яку американський співак Майкл Джексон носив під час першого сольного концертного туру Bad у 1987—1989 роках, виставили на аукціон.