Перегони на Дарницькому мосту та гігантський портал-голова. Переможниця «Євробачення-2018» Барзілай зняла у Києві новий кліп

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Перегони на Дарницькому мосту та гігантський портал-голова. Переможниця «Євробачення-2018» Барзілай зняла у Києві новий кліп

Facebook / Netta Barzilai

Ізраїльська співачка Нетта Барзілай, яка перемогла конкурсі «Євробачення» у 2018, презентувала новий кліп. Прем’єра відео до свого треку Bassa Sababa, яке виконавиця знімала у Києві, відбулася 1 лютого на її каналі в YouTube. Ролик вже набрав понад 40 тисяч переглядів.

У кліпі Нетта Барзілай грає розлючену наречену, одягнену в рожеву сукню. Дівчина намагається наздогнати свого нареченого, котрий втік від неї прямо перед шлюбною церемонією.

На бульварі Вернадського співачка виїжджає на машині з величезного порталу у вигляді її голови, намагається зупинити авто свого нареченого на Дарницькому мосту, а в кінці кліпу перетворюється на гігантського рожевого носорога. Також у кліпі можна побачити інтер’єр Національної бібліотеки імені В. Вернадського та фасади київських багатоповерхівок.

  • Організатори міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2019» назвали гасло майбутнього заходу. Ним стане фраза «Наважся мріяти» (Dare to Dream). 64-й конкурс «Євробачення» проведуть у місті Тель-Авів (Ізраїль). Півфінали заплановано на 14 і 16 травня, а фінал — на 18 травня.
  • Український гурт KAZKA презентував конкурсну пісню Аpart, з якою виступить у півфіналі національного відбору на «Євробачення-2019».