У Москві затримали героїню заблокованої в Росії статті про героїн. Дівчина 10 років вживала наркотик і показувала це в соцмережах

Автор:
Олена Мельник
Дата:

У Москві поліцейські затримали дівчину, підозрювану в незаконному обігу наркотиків. Як повідомило виданню «Известия» джерело в правоохоронних органах Росії, затримана — героїня резонансної статті «Героїн — власність моделі».

Публікація вийшла у грудні 2018 року на сайті інтернет-видання «Батенька, да вы трансформер!» і незабаром була заблокована Міністерством внутрішніх справ Росії .

Джерело зазначає, що дівчину звуть Анна Глазова. При затриманні у неї вилучили героїн. У статті жінку називали псевдонімом Тео.

Про що була стаття?

18 грудня на сайті «Батенька, да вы трансформер!» вийшла стаття «Героїн — власність моделі», яка викликала величезний резонанс. Це інтервʼю з дівчиною, яка має псевдонім Тео, вона живе в Москві і працює програмістом фріланс. Дівчина відкрито заявляє, що близько 10 років вживає героїн, пише про це і постить фото в соцмережах. Героїня статті розповідала, що можна вживати «важкі» наркотики і при цьому не ставати маргіналом.