Речниця Білого дому Сандерс: Бог хотів, щоб Дональд Трамп став президентом

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Речниця Білого дому Сандерс: Бог хотів, щоб Дональд Трамп став президентом

Alex Wong / Getty Images

Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс заявила, що Дональд Трамп став президентом, тому що цього хотів Бог. Про це пише The Hill .

«Я думаю, що Бог закликає всіх нас виконувати різні ролі в різний час, і я думаю, що він хотів, щоб Дональд Трамп став президентом. Я думаю, що він провів величезну роботу, щоб підтримати багато речей, які справді хвилюють вірян», — сказала Сандерс.

Видання зазначає, що Трамп часто користувався підтримкою євангельських лідерів, і багато високопосадовців-євангелістів захищали його, незважаючи на критику його риторики про імміграцію, раси та інші питання.

Сандерс також запитали про важке становище християн у Сирії, враховуючи плани Трампа вивести американські війська з країни.

«Послухайте, президент дав зрозуміти, що ми підтримуємо християн, що ми підтримуємо курдів. Він ясно дав зрозуміти Туреччині... і це лише одна з причин, чому президент був жорстким з Іраном, щоб люди не відчували загрози», — заявила речниця Білого дому.

«Ми як і раніше будемо присутні в регіоні... але президент хоче, щоб наші війська вийшли з Сирії, і він хотів би мати можливість доставити більшість з них додому», — додала Сара Сандерс.