У США пенсіонер вимагає від актриси Гвінет Пелтроу $3,1 млн за те, що вона штовхнула його на лижному курорті

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
У США пенсіонер вимагає від актриси Гвінет Пелтроу $3,1 млн за те, що вона штовхнула його на лижному курорті

Michael Mayer / Flickr

Пенсіонер з американського штату Юта подав до суду на актрису, володарку премії «Оскар» Гвінет Пелтроу на $3,1 млн, стверджуючи, що в 2016 році вона врізалася в нього на гірськолижному курорті. Про це пише Reuters.

72-річний Террі Сандерсон подав позов проти Пелтроу в штаті Юта в звʼязку з імовірною «аварією на лижах з ударом» на курорті Дір-Веллі в Парк-Сіті.

Сандерсон, окуліст на пенсії, сказав, що катався на лижах понад 30 років. У лютому 2016 він спускався до схилу для початківців, коли почув «істеричний крик» і отримав сильний удар у спину.

У судових документах Сандерсон сказав, що в результаті отримав «постійну черепно-мозкову травму».

Прес-секретарка Пелтроу підтвердила аварію.

«Цей позов абсолютно безпричинний. Будь-хто зрозуміє це», — заявила представниця Пелтроу Гізер Вілсон, відмовляючись надалі коментувати інцидент.

Роберт Сайкс, адвокат, що представляє Сандерсона, сказав, що Пелтроу порушила місцеву постанову, яка вимагає від лижників зупинитися і допомогти кожному потерпілому в зіткненні.

Крейг Рамон, який катався на лижах з Сандерсоном і стверджує, що він був свідком зіткнення, сказав, що там був ще й інструктор, який допоміг Пелтроу, але не допоміг Сандерсу.

  • Пелтроу отримала премію «Оскар» 1998 року за кращу жіночу роль у фільмі «Закоханий Шекспір».
  • Після арешту за звинуваченням у зґвалтуванні і звільнення на початку цього тижня американський співак Кріс Браун подав позов у суд Парижа на дівчину, яка звинуватила його. Справа стосується захисту честі та гідності.