Письменник Паоло Коельйо заявив, що не записував послань на підтримку кандидатури Тимошенко

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Письменник Паоло Коельйо заявив, що не записував послань на підтримку кандидатури Тимошенко

Wikimedia Commons

Бразильський письменник Паоло Коельйо заявив, що не записував послань на підтримку лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко. Про це він повідомив у Twitter.

На зʼїзді «Батьківщини» 22 січня продемонстрували фільм про Тимошенко. У ньому письменник розповів, що двічі зустрічався з нею, підкреслив харизму Тимошенко та висловив думку, що саме така людина «може керувати країною».

«Я ніколи не записував жодних послань на підтримку її кандидатури. Навіть якщо вона мені подобається як особистість, українська політика — не моя справа», — написав письменник.

  • 22 січня зʼїзд «Батьківщини» висунув Тимошенко кандидатом у президенти на виборах у березні цього року. Тимошенко також відкрито підтримали екс-президент Грузії і колишній голова Одеської обласної держадміністрації Міхеіл Саакашвілі та перший президент України Леонід Кравчук.
  • За даними опитування центру «Соціальний моніторинг» та Українського інституту соціальних досліджень імені О. Яременка, Юлія Тимошенко очолює рейтинг кандидатів у президенти. У топ-5 фаворитів також артист Володимир Зеленський, співголова «Опозиційної платформи — За життя» Юрій Бойко, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко та чинний президент Петро Порошенко.