Apple випустила фінальну версію останньої iOS. Оновлення виправляє помилки і посилює безпеку

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
Apple випустила фінальну версію останньої iOS. Оновлення виправляє помилки і посилює безпеку

MARINELA SLAVCHEVA / Flickr

Компанія Apple випустила iOS 12.1.3 після тестування в чотирьох бета-версіях, а також tvOS 12.1.2, macOS 10.14.3 і watchOS 5.1.3 з кількома виправленнями помилок і підвищеною безпекою. Про це пише Forbes.

Оскільки iOS 12.1.3 є другорядним оновленням, воно не містить ніяких нових функцій. Апдейт виправляє різні помилки в роботі мобільних пристроїв компанії.

Для iPhone і iPad iOS 12.1.3 опрацьовує проблему у програмі «Повідомлення», яка може вплинути на прокрутку фотографій. Також воно виправляє спотворення при виведенні звуку на планшеті iPad Pro 2018 і баги в роботі функціональності CarPlay, через які нові смартфони iPhone XR, iPhone XS Max і iPhone XS втрачали зʼєднання з мультимедійною системою автомобіля.

Крім того, оновлення покращує роботу розумною колонки HomePod, воно виправляє проблему із Siri, підвищує стабільність і якість звуку. Також прибрали баг з перезавантаженням колонки, яке час від часу відбувалося само по собі.

  • Apple планує випустити три нові моделі iPhone в 2019 році, зокрема одну з РК-екраном замість моделі XR.
  • Компанія Apple скоротила свій квартальний прогноз продажів, коли генеральний директор Тім Кук звинуватив у зниженні продажів iPhone Китай, чия економіка була ослаблена невизначеністю з приводу торгових відносин зі США.
  • Samsung Electronics слідом за Apple Inc різко скоротила свої прогнози щодо прибутку в четвертому кварталі, оскільки попит на чіпи памʼяті і смартфони падає.