У США зібрали Chevrolet Silverado з Lego в натуральну величину. На це витратили майже три місяці

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
У США зібрали Chevrolet Silverado з Lego в натуральну величину. На це витратили майже три місяці

Chevrolet

Команда FIRST Lego League з Oxford Community School разом з учнями початкової школи Ralph Waldo Emerson в Детройті, США, зробили копію Chevrolet Silverado 1500 LT з кубиків Lego. Його представили на виставці міжнародного автосалону в Детройті.

Модель є точною копією в натуральну величину абсолютно нового Silverado 1500 LT Trail Boss 2019 року. Йдеться про перший повнорозмірний автомобіль цієї марки, повністю побудований з кубиків Lego.

Вага машинки — 1,5 тонн. Для порівняння, Chevrolet цієї моделі важить трохи більше двох тонн.

Загальна кількість кубиків, які на неї пішли — 334 544. Кожен кубик був відібраний вручну і розміщений спеціально навченим будівельником. Найчастіше використовувалася червона цеглинка 2x8.

На збірку Lego Silverado у 18 будівельників пішло більше 2 тисяч годин.

Порівняння копії і справжнього автомобіля.

Chevrolet

  • Компанія Chevrolet, заснована в 1911 році в Детройті, є одним з найбільших світових автомобільних брендів, веде свою діяльність більш ніж в 100 країнах і продає понад 4 млн легкових і вантажних автомобілів на рік.
  • Lego Group представила новий конструктор, у якому вперше був застосований екологічний пластик, створений з етанолу, що залишився після обробки цукрової тростини.