Поліція Хмельницької області розслідує домагання командира військової частини до підлеглої

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Поліція Хмельницької області розслідує домагання командира військової частини до своєї підлеглої, пише Укрінформ.

Що трапилося?

Як пишуть місцеві ЗМІ, лейтенант Вікторія Сікал стверджує, що командир частини А1358 Віктор Іванів домагався її в обмін на «легку службу». Сікал розповіла, що протягом року служби інженером відділення технічного контролю в частині на Хмельниччині терпіла від командира домагання та приниження.

Дівчина подала заяву до поліції у Хмельницкому, але там відмовилися її реєструвати. Після цього Сікал поїхала до Вінниці, звідки вона родом, і там написала скаргу. Згідно із процесуальним законодавством, справу передали на місце інциденту, тобто хмельницьким правоохоронцям.

Що тепер?

У відповіді на запит агентства Військова прокуратура Рівненського гарнізону повідомила, що провадження відкрили за ч. 1 ст. 154 (примушування до вступу в статевий звʼязок).

  • У листопаді минулого року студентка Київського політехнічного інституту звинуватила одного з керівників Нацполіції Олександра Варченка в домаганнях і погрозах. В організації цього скандалу підозрюють політтехнолога Володимира Петрова та блогера Олександра Барабошка. Печерський суд заарештував блогера Барабошка з можливістю застави в 3 млн грн. Петрова відпустили під домашній арешт.