«Київстар» змінює тарифні плани і припиняє підключати до «інтернету речей»

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
«Київстар» змінює тарифні плани і припиняє підключати до «інтернету речей»

Мобільний оператор «Київстар» припиняє підключати абонентів на кілька тарифних планів, а також змінює тарифи з 14 січня 2019 року. Про це йдеться в повідомленні на сайті оператора.

«З 14 січня 2019 для корпоративних та бізнес-абонентів «Київстар» будуть доступні нові тарифні пропозиції для обміну даними між пристроями. У звʼязку з цим для нових та існуючих абонентів припиняється підключення і перехід на тарифні плани «IoT», «IoT Безпека», «IoT Універсальний», «IoT Smart Small», «IoT Smart Medium», «IoT Smart Maximum» і «IoT Smart Premium». Для існуючих користувачів вищезазначених тарифних планів їх умови залишаються без змін», — йдеться в повідомленні.

  • «Інтернет речей» — мережа обʼєктів, повʼязаних через інтернет, які можуть обмінюватися даними, що надходять із вбудованих сервісів. У цієї мережі можуть входити будь-які автономні пристрої з підключенням до інтернету, які можна відстежити або керувати дистанційно.
  • З 15 січня до 15 лютого «Київстар» припинить дію 13 тарифних планів. Таке рішення обумовлене невигідними і неактуальними для клієнтів умовами.
  • Найбільші оператори домовилися про запуск послуги перенесення номера від одного мобільного оператора до іншого. При цьому номер збережеться за абонентом повністю — разом із кодом. Послугу обіцяють запустити до травня 2019 року.