Біля Білого дому затримали канадця. Він хотів подарувати Трампу дві пляшки віскі і знайти собі дружину

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
Біля Білого дому затримали канадця. Він хотів подарувати Трампу дві пляшки віскі і знайти собі дружину

The White House / Flickr

Секретна служба застала канадця Йєнні Георгопулоса за парканом перед Білим домом. Чоловік зізнався, що хотів подарувати дві пляшки гарного віскі президенту Дональду Трампу. Про це пише Vice.

Канадець, який зʼявився в Білому домі в надії, що президент Дональд Трамп допоможе йому знайти дружину, був заарештований за вторгнення.

Згідно з поліцейською заявою, отриманною репортером NBC Скоттом Макфарлейном, агент секретної служби зловив Йєнні Георгопулоса, який намагався влізти через паркан Білого дому незабаром після півночі 2 січня.

У заяві йдеться, що агент помітив, як Георгопулос намагався проникнути на територію, і порадив йому покинути заборонену зону. У цей момент Георгопулос нібито сказав, що він був там, щоб провідати президента, тому що він «хотів, щоб президент допоміг йому знайти дружину».

Георгопулос також сказав, що у нього є дві пляшки віскі Crown Royal для доставки Трампу. Трамп насправді не пʼє алкоголь, так що Георгопулос, можливо, почував би себе краще, якщо б приніс дієтичну колу або філе риби.

Поліція заявила, що Георгопулос зізнався, що ігнорував заборонені знаки і нещодавно був заарештований за погрози членам сімʼї, а також переслідував свого двоюрідного брата.