Netflix виклав офіційний трейлер майбутнього епізоду «Чорного дзеркала». Глядачам дозволять обрати кінцівку серії

Автори:
Лєна Ковальчук, Олег Панфілович
Дата:
Netflix виклав офіційний трейлер майбутнього епізоду «Чорного дзеркала». Глядачам дозволять обрати кінцівку серії

Netflix

У четвер, 27 грудня, стримінговий сервіс Netflix опублікував трейлер майбутнього епізоду серіалу «Чорне дзеркало», який називатиметься «Бармаглот» (Bandersnatch).

Це буде перший інтерактивний епізод серіалу, у якому глядачі самі зможуть обирати кінцівку. За даними сервісу Netflix, «Бармаглот» також стане першим повнометражним фільмом, створеним в межах серіалу.

Назва «Бармаглот» (Bandersnatch) — відсилання до вигаданої істоти з казки «Аліса в Задзеркаллі». Дія фільму розгортається в 1984 році, коли молодий програміст створює відеогру на основі фантастичного роману. Незабаром ігрова та книжкова реальності починають перетинатися.

Автори відзняли 312 хвилин матеріалу, щоб глядачі змогли самостійно вибрати кінцівку, хоча хронометраж фільму всього 90 хвилин. Головна роль дісталася британському акторові Фіону Вайтхеду, що зіграв раніше у фільмі Крістофера Нолана «Дюнкерк».

Режисером «Бармаглота» став Девід Слейд, відомий за роботою над кліпами Muse, System of a Down, а також епізодами серіалу «Пуститися берега» та «Чорне дзеркало». Очікується, що нові серії пʼятого сезону вийдуть навесні 2019 року.