Канал Disney звільнив актора, який намагався спокусити 13-річного підлітка

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
Канал Disney звільнив актора, який намагався спокусити 13-річного підлітка

Craig Sjodin / Disney Channel via Getty Images

Колишній актор телеканалу Disney Стоні Вестморленд був звинувачений у спробі спокусити 13-річного хлопчика. Про це пише CNN.

Вестморленду оголосили звинувачення в спробі спокушання неповнолітнього, в передачі непристойних матеріалів неповнолітньому та в одній спробі сексуальної експлуатації неповнолітнього.

48-річний Вестморленд використовував додаток для знайомств, щоб поспілкуватися з кимось, кого він вважав 13-річним хлопчиком. В обвинувальному висновку також ідеться, що актор використовував додаток, щоб відправити відверті фотографії та організувати зустріч для сексу в готелі.

Коли Вестморленд прибув в призначене місце, він був заарештований поліцією Солт-Лейк-Сіті і членами Цільової групи ФБР з експлуатації дітей. В обвинувальному висновку вказано, що він зізнався в надсиланні фотографії з оголеним тілом, і що людина, з якою, на його думку, він розмовляв, сказала йому, що має 13 років.

Вестморленд зʼявився в 38 епізодах серіалу Disney «Енді Мак» як Хем Мак, дід головного героя. Після арешту телеканал зняв його з ролі.

«Враховуючи характер звинувачень та нашу відповідальність за благополуччя працюючих неповнолітніх, ми звільнили його від постійної ролі, і він не повернеться до роботи над серіалом», — заявили на телеканалі.

Вестморленд також зʼявився у восьми епізодах шоу «Скандал» в ролі агента секретної служби Хела Римбо, а також в серіалах «NCIS», «Breaking Bad» і «Better Call Saul».

  • На американського продюсера Харві Вайнштейна знову подали до суду за звинуваченням у сексуальних домаганнях. Актриса, яка побажала не називати своє імʼя, заявила, що він намагався схилити її до інтимної близькості і обіцяв «карʼєру, як у Дженніфер Лоуренс».
  • У травні зʼявилася інформація, що Вайнштейн добровільно здався поліції . Згодом продюсера відпустили під заставу в мільйон доларів.