Мафіозі, Робін Гуд та «50 відтінків». Кінокритики назвали найгірші фільми року

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Мафіозі, Робін Гуд та «50 відтінків». Кінокритики назвали найгірші фільми року

Vertical Entertainment

Журнал The Hollywood Reporter назвав найгіршим фільмом року «Кодекс Готті» режисера Кевіна Конноллі з Джоном Траволтою у головній ролі.

У кримінальній драмі Траволта грає американського мафіозі. На сайті Rotten Tomatoes, який збирає відгуки та рецензії, картина отримала рейтинг 0 відсотків.

Друге місце в списку найбільш невдалих фільмів посів бойовик «Робін Гуд: Початок» режисера Отто Батхерста. Актор Терон Еджертон грає у фільмі ветерана Хрестових походів, який приєднується до групи розбійників і стає Робіном Гудом.

Трійку замкнула картина «Пʼятдесят відтінків свободи» Джеймса Фоулі. На думку критиків, драма виявилася провальною, незважаючи на те, що режисер постарався дати глядачам все, що вони очікували побачити, — від дорогих автомобілів і приватних літаків до еротичних сцен.

На четвертому місці опинився фільм про молоду пару «Саме життя» Дена Фогельмана. На пʼятому — бойовик Рубена Флейшера «Веном» з Томом Харді в головній ролі. Також до списку увійшли такі фільми, як «Лускунчик і чотири королівства», «Лос-Анджелес у вогні», «Операція «Кульова блискавка», «Злам часу» і «Суспірія».