ДТП у Харкові: Зайцева їхала зі швидкістю понад 100 км/год

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
ДТП у Харкові: Зайцева їхала зі швидкістю понад 100 км/год

Марієнко Андрій / УНІАН

Обвинувачена у скоєнні ДТП із 6 загиблими у Харкові Олена Зайцева рухалася зі швидкістю близько 106 км/год, пише «Громадське».

Такі результати експертизи оприлюднив адвокат Сергій Перепелиця, який представляє Геннадія Дронова, другого обвинуваченого у скоєнні цього ДТП.

Нову експертизу провели в Дніпрі. Її робили за матеріалами кримінального провадження три експерти. Захист Зайцевої під час судового засідання клопотав проти приєднання результатів до матеріалів справи. Суд оголосив перерву до 8 січня.

  • Увечері 18 жовтня 2017 в центрі Харкова, на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова, зіткнулися два автомобілі. Позашляховик Lexus RX, за кермом якого була 20-річна Олена Зайцева, вилетів на тротуар і врізався у пішоходів. Внаслідок ДТП загинули шість і постраждали пʼятеро людей.
  • Крім Зайцевої, суд заарештував другого учасника ДТП — Геннадія Дронова, який був за кермом автомобіля Volkswagen. Його звинуватили в порушенні правил дорожнього руху, бо він почав рух на жовте світло і спричинив зіткнення з машиною Зайцевої.