Журналіст CNN знайшов підписаний Трампом лист про намір побудувати Trump Tower в Москві. Це викликає низку нових питань

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
Журналіст CNN знайшов підписаний Трампом лист про намір побудувати Trump Tower в Москві. Це викликає низку нових питань

NATO / Flickr

У жовтні 2015 року Дональд Трамп підписав лист, у якому йдеться про намір побудувати Trump Tower в Москві. Лист виявив журналіст CNN Кріс Куомо.

За інформацією журналіста, лист датований 28 жовтня 2015 року. Цікавий факт полягає в тому, що один з адвокатів нинішнього президента США заявляв в ефірі каналу, що «проект будівлі був, проте він не був підписаний». Також на документі є підпис глави російської фірми I. C. Expert Investment Андрія Розова.

Трамп на питання про проект у Москві неодноразово говорив, що «не було ніякої угоди, ніяких підписів, була тільки можливість розгляду проекту, проте я цього не зробив».

  • Екс-адвокат Трампа Майкл Коен раніше визнав, що давав неправдиві свідчення у слуханнях Конгресу в «російській справі». Наприклад, він збрехав, стверджуючи, що обговорення проекту закінчилося в січні 2016 року. Пізніше він підтвердив, що реалізація проекту обговорювалася з Трампом та членами його сімʼї як мінімум до літа 2016 року.
  • Росія під час кампанії зі впливу на президентські вибори США 2016 року приділяла особливу увагу спільноті афроамериканців та правій аудиторії. Було опубліковано доповідь, згідно з якою Росія вела цільову пропаганду через соцмережі.
  • Колишній адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен закликав не вірити словам президента . Він розповів, що Трамп знав, що платити за мовчання двом жінкам, які заявили напередодні виборів 2016 року про інтимний звʼязок з Трампом, — незаконно.