Трамп звинуватив соціальні мережі та пошуковик Google у надмірній підтримці демократів

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
Трамп звинуватив соціальні мережі та пошуковик Google у надмірній підтримці демократів

Jabin Botsford / The Washington Post via Getty Images

Президент США Дональд Трамп звинуватив в упередженості соціальні мережі Twitter і Facebook, а також пошуковик Google. Президент вважає, що вони створюють перешкоди для користувачів, які хочуть підписатися на нього в соціальних мережах. Про це він написав на своїй сторінці у Twitter.

«Facebook, Twitter і Google так сильно ангажовані на користь демократів, що це навіть смішно. Twitter, до речі, створив великі труднощі для того, щоб люди підписалися на «справжнього Дональда Трампа» [назва облікового запису президента США]. Вони видалили велику кількість користувачів, і приріст абонентів помітно знизився. Коли їх про це повідомили, вони нічого з цим не зробили», — написав він.

  • Раніше Трамп критикував сервіс Google і стверджував, що пошукова система «ховає» хороші новини про нього. Трамп заявив, що ситуація з Google «дуже серйозна» і він планує зайнятися цим питанням.
  • Війна Трампа з низкою ЗМІ давно вийшла за межі Білого дому і стала темою для обговорення в усьому світі. 16 серпня у США відбулася масштабна акція ЗМІ проти нападок президента Дональда Трампа на пресу. У ній брали участь понад 350 видань.