У США гей-пара запропонувала виробнику Барбі зробити одностатеву пару ляльок. Виробник обговорить пропозицію

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

У США гей-пара з Арізони Метт Якобі і Нік Капріо запропонували виробнику серії ляльок Барбі створити набір з одностатевою парою. Про свою ідею американці розповіли через Instagram, після чого виробник Mattel відгукнувся і запропонував обговорити реалізацію такого набору.

Як пише CNN, чоловіки хотіли подарувати своїй 8-річній племінниці ляльок, які схожі на них. Вони розповіли, що такий подарунок був би символічним до їхнього весілля, на якому племінниця буде квіткаркою.

Чоловіки не змогли знайти набір Барбі з двома нареченими і вирішили взяти комплект, у якому були наречений, наречена і дівчина-квіткарка. Ляльку нареченої замінили ще одним нареченим.

За словами чоловіків, їх племінниця дуже зраділа подарунку. Метт Якобі опублікував фото набору в Instagram і написав, що було б непогано, якщо б були одностатеві набори ляльок.

Через певний час представники компанії Mattel відповіли чоловікам і пообіцяли обговорити з ними пропозицію на особистій зустрічі в Лос-Анджелесі.

«У нас є підтверджена дата на початку січня, і ми надзвичайно схвильовані, вдячні та сповнені неймовірної рішучості зробити це», — сказав Якобі.