Вночі: Епіфанія запросили на вручення Томосу, у ДТП з автобусом Дніпро — Згожелець загинули чотири людини, українець Далакян захистив титул чемпіона світу WBA

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:
Вночі: Епіфанія запросили на вручення Томосу, у ДТП з автобусом Дніпро — Згожелець загинули чотири людини, українець Далакян захистив титул чемпіона світу WBA

Марків Михайло / УНІАН

Новообраного главу Української православної церкви запросили на вручення Томосу

Новообраного предстоятеля Православної церкви України Епіфанія запросив на вручення Томосу Вселенський патріарх Варфоломій. Подія відбудеться 6 січня 2019 року. «З Божою славою, радістю і задоволенням, Вселенський Патріархат оголошує про успішне завершення роботи обʼєднавчого собору утворенням нової православної автокефальної церкви в Україні... Митрополит Переяславський та Білоцерківський Епіфаній обраний її предстоятелем»,— написав Варфоломій на своїй сторінці в Facebook.

В Ірландії почали розслідування про витік даних 6 млн користувачів Facebook

В Ірландії почали розслідування нового витоку даних в соціальній мережі Facebook. Розслідування проводить комісія із захисту даних Ірландії. В результаті помилки особисті фотографії близько 6,8 мільйона користувачів стали доступні для сторонніх додатків. Інцидент стався з 13 по 25 вересня.

У Львівській області міжнародний автобус потрапив у ДТП, четверо людей загинули

У Львівській області у селищі Івано-Франкове Яворівського району сталася ДТП, міжнародний автобус Дніпро — Згожелець врізався в легковий автомобіль. Загинули чотири людини — водій автобуса і троє пасажирів автомобіля, ще двоє перебувають у лікарні у важкому стані.

Путін вирішив контролювати російський реп

Президент Росії Володимир Путін заявив, що радники з культурних питань повинні знайти спосіб контролювати реп, оскільки його популярність зростає серед російської молоді. За його словами, реп «базується на трьох стовпах: секс, наркотики і протест», і що «якщо неможливо зупинити .... ми повинні очолити його і направити». Він додав, що тема наркотиків в реп-музиці — це «шлях до деградації нації».

Артем Далакян став чемпіоном світу за версією WBA

Українець Артем Далакян захистив титул чемпіона світу за версією WBA в найлегшій вазі. Він переміг Грегоріо Леброна з Домініканської Республіки. У шостому раунді його супернику відрахували три нокдауни і зупинили бій. Це другий захист чемпіонського титулу за версією WBA Далакяна.