В Україну зайде ще один лоукостер. «Дочка» Ryanair буде літати з Австрії в Бориспіль

Автор:
Борис Васильківський
Дата:

З 1 лютого 2019 року на український ринок вийде нова лоукост-авіакомпанія — австрійська Laudamotion, яка є дочірньою авіакомпанією Ryanair. Про це повідомляє австрійський авіаційний портал Аustrianaviation.net.

Як повідомляють, авіакомпанія Laudamotion запустить рейси з Відня у Штутгарт, Марракеш, на грецькі острови Кос, Корфу, Закінтос, Родос, Міконос, Крит, а також у столицю України — Київ — через аеропорт

Бориспіль.

Лоукост-авіакомпанія буде виконувати рейси в Київ пʼять разів на тиждень — щопонеділка, щовівторка, щосереди, щочетверга та щосуботи.

  • У кінці листопада стало відомо, що Ryanair запустить 5 нових рейсів з Києва — в Афіни, Дублін, Манчестер, Софію і Пафос (Кіпр).
  • Ryanair і WizzAir з 1 листопада одночасно зменшили вагу ручної поклажі. За можливість пронести на борт невеличку валізу вагою до 10 кг доведеться доплатити €6 за «пріоритетну посадку» або багажний збір €8 під час бронювання квитка.
  • За словами міністра інфраструктури Володимира Омеляна, на даний момент 30% міжнародних перельотів в Україні припадає на лоукост-сегмент.