Активісти «Сокола» залишили ТРЦ Ocean Plaza, але обіцяли повернутися

Автори:
Олег Панфілович, Тереза Лащук
Дата:
Активісти «Сокола» залишили ТРЦ Ocean Plaza, але обіцяли повернутися

Соколовська Інна / УНІАН

Активісти націоналістичної організації «Сокіл» (молодіжне крило «Свободи») завершили акцію у ТРЦ Ocean Plaza та залишили будівлю. Про це повідомляє кореспондент theБабеля.

Учасники акції забрали плакати та банера і залишили будівлю після 16:00. У коментарі theБабелю спікер поліції Києва Оксана Бліщик повідомила, що на місці зараз присутня достатня кількість правоохоронців, які контролюють ситуацію у ТРЦ.

Соколовська Інна / УНІАН

«У самому комплексі відбувалася акція протесту громадських активістів. Вони намагалися заблокувати інформаційний центр комплексу, але поліції вдалося їх відтіснити», — повідомила вона.

За словами спікера, сутичок і постраждалих немає, одну людину затримали і доставили в управління поліції для складання адміністративного протоколу.

Керівник київського осередку ВГО «Сокіл» Володимир Назаренко сказав, що акції протесту проти ТРЦ «Сокіл» буде продовжувати, проте не уточнив, у якому саме форматі.

Володимир Назаренко

Соколовська Інна / УНІАН

«Якими будуть наші подальші дії, не хочу розкривати, щоб ворог не дізнався. Але жодних радикальних дій з нашого боку точно не буде. Я вважаю, що правоохоронці, Верховна Рада, прокуратура, суди, президент мають зробити усе. Ми просто привертаємо увагу», — сказав Володимир Назаренко.