РосЗМІ: Януковича госпіталізували в Москві у знерухомленому стані

Автор:
Ольга Подчекаєва
Дата:
РосЗМІ: Януковича госпіталізували в Москві у знерухомленому стані

Мусієнко Владислав / POOL / УНІАН

Екс-президент України Віктор Янукович був госпіталізований у московську клініку імені Скліфосовського. Про це в неділю повідомляє газета «Комсомольская правда» з посиланням на джерело.

За даними видання, Янукович прибув у клініку в пʼятницю в знерухомленому стані з підозрою на травму хребта і травму коліна, яку він отримав під час гри в теніс на підмосковному тенісному корті. Звідти Януковича в кареті швидкої допомоги відвезли в лікарню.

Зазначається, що Януковича спершу помістили в реанімацію, але згодом перевезли в приватну клініку.

Інформацію про госпіталізацію Януковича до Інституту швидкої допомоги імені Скліфосовського в Москві підтверджує «РІА Новини» з посиланням на медустанову. За даними агентства, до лікарні Янукович потрапив у пʼятницю, 16 листопада, але відомо про це стало тільки сьогодні.

«Він був, але вже не лежить у нас. Надійшов у пʼятницю, йому було надано медичну допомогу, відпустили того ж дня», — сказала співрозмовниця агентства.

Також інформацію про травму коліна підтвердило джерело російського «Пʼятого каналу». За його словами, Янукович впав на тенісному корті. Співрозмовник телеканалу стверджує, що після огляду політика відпустили додому.