«Люди, тут діти стоять. Ви що, божевільні?» Учасники зустрічі з партійцями Ляшка ледь не затоптали один одного в черзі за продуктовими наборами

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Радикальна партія Олега Ляшка провела зустріч з мешканцями Камʼянки Черкаської області. Після офіційної частини представники політсили організували роздачу продуктових наборів виборцям. Охочих їх отримати було так багато, що виникла тиснява. Люди розштовхували один одного і ледь не травмувалися в черзі.

У коментарі theБабелю голова Камʼянського осередку Радикальної партії Іван Швець розповів, що зустріч відбувалася з представниками аграрної галузі напередодні Дня працівника сільського господарства.

Про подію на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Черкаського обласного осередку Радикалькой партії Іван Полудень.

При цьому місцеві мешканці в соцмережах опублікували відео, на якому присутні на зустрічі влаштували тисняву під час отримання продуктових наборів.

Вони складалися з 2 кг макаронів, 800 г соняшникової олії, 2 кг борошна та 1 кг цукру.

Коментувати інцидент із тиснявою голова Камʼянської осередку Радикальної партії Іван Швець відмовився. «Я вам уже сказав», — заявив він theБабелю і кинув трубку.