Uber запровадив бонуси для клієнтів. Сервіс пропонує дешеві поїздки, подарунки та знижки на їжу

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Американська компанія Uber запустила бонусну програму для пасажирів Uber Rewards, які користуються сервісом для виклику автомобіля або замовлення доставки їжі. Про це повідомляють на сайті компанії .

Учасники отримуватимуть переваги залежно від рівня членства в програмі: синій, золотий, платиновий і діамантовий. Після реєстрації клієнт почне заробляти по одному балу за кожен долар, витрачений на UberPool і Uber Eats, по два бали за долар, витрачений на UberX, UberXL, Select і WAV, і по три бали за Uber Black and Black SUV.

Щойно ви заробите 500 очок, то перейдете з синього на золотий. Коли у вас буде 2 500 очок — на платиновий, а 7 500 — діамантовий. Для накопичення балів відведено 6 місяців із дати реєстрації.

Золотий статус дозволяє клієнту скасувати та повторно забронювати поїздку протягом 15 хвилин після замовлення і не платити за це додаткові гроші. Також ви отримуєте пріоритетну техпідтримку від фахівців Uber і Uber Eats.

Власники платинового статусу зберігають попередні переваги і можуть їздити одним вибраним маршрутом за низькою ціною незалежно від пробок і підвищувальних коефіцієнтів.

Найвищий, діамантовий рівень відкриває доступ до преміального обслуговування в техпідтримці зі швидкими відповідями 24/7. Також клієнти будуть отримувати від Uber безкоштовні сюрпризи —наприклад поїздки на Uber Black за низькою ціною, знижки на доставку їжі через Uber Eats та інші.

Бонусна програма Uber Rewards поки почала працювати лише в девʼяти містах США, зокрема в Майамі, Нью-Йорку, Вашингтоні, Філадельфії, Атланті. У найближчі кілька місяців вона розпочне діяти в усій країні.