У Стамбулі затримали українку. Вона везла в бляшанках понад 2 кілограма кокаїну

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

У стамбульському аеропорту «Ататюрк» за контрабанду наркотиків затримали громадянку України, пише агентство Анадолу.

Співробітники групи з боротьби з наркотиками разом із підрозділами протидії контрабанді обшукали валізу пасажирки з ініціалами YB, яка 31 жовтня прилетів до Стамбула з Сан-Паулу (Бразилія). Джерело в правоохоронних органах розповіло агентству, що жінка сховала наркотики в бляшанках.

5 листопада суд малайзійського Джорджтауна засудив українку до довічного увʼязнення за контрабанду наркотиків. 24-річну українку Клавдію Лопаткіну затримали у грудні 2015 року в міжнародному аеропорту Пенанга (Малайзія).

Поліція розповіла, що Лопаткіна везла 4 коробки з-під шоколаду, у яких було 108 пакетів з кокаїном загальною вагою 2,1 кілограма. Вони були упаковані в обгортки для цукерок і лежали на дні коробок під справжніми солодощами.

6 листопада у Празі поліція затримала депутата Верховної Ради від «Радикальної партії» Андрія Лозового перед вильотом на Київ. Він намагався розрахуватися фальшивими євро. Пізніше нардепа відпустили, зʼясувавши, що він не скоїв злочин, а навпаки — став жертвою шахраїв, і тепер проходить у провадженні як потерпілий.