Вночі: Узбекистан погрожує Україні санкціями, покращений Warcraft 3 вийде в 2019 році, а актора Алека Болдуїна затримали за бійку

Дата:
Вночі: Узбекистан погрожує Україні санкціями, покращений Warcraft 3 вийде в 2019 році, а актора Алека Болдуїна затримали за бійку

Sean Do / Unsplash

Узбекистан погрожує накласти вето на товари з України

uztag.info

Українська кондитерська, молочна продукція, медикаменти і цукор можуть опинитися під забороною в Узбекистані. У парламенті країни пропонують ввести санкції у відповідь на розслідування імпорту в Україну узбецьких автомобілів. За версією Києва, узбецькі виробники могли отримувати субсидії від державних органів Узбекистану і постачати автомобілі в Україну на пільгових умовах. За кілька років імпорт узбецьких автомобілів в нашу країну зріс на 760% і «витискає» національного виробника.

До політвʼязня Балуха не пустили адвоката і священика

Крым.Реалии

До українця Володимира Балуха, якого утримують у Керченській колонії №2, не пустили його адвоката Дмитра Дінзе і архієпископа Сімферопольського і Кримського УПЦ КП Климента. Тюремники заявили, що Балух, який голодував понад 200 днів і зараз має підозру на виразку або панкреатит, перебуває на карантині. Адвокат уточнив, що на карантині засудженого можуть тримати до 10 днів, це процедура, під час якої увʼязнені проходять медичне обстеження. Дінзе полетить до Балуха ще раз наступного тижня.

Причиною обвалення моста в Генуї могла стати вантажівка

bbc.com

В Італії триває розслідування фатального обвалення 14 серпня автомобільного мосту в Генуї, під час якого загинули 43 людини. Екс-президент компанії, що займалася ремонтом естакади, Агостіно Маріоні заявив, що причиною катастрофи могло стати падіння важкого вантажу — сталевої котушки, з вантажівки. «Я підрахував, що падіння вантажу вагою 3,5 т з вантажівки, яка рухалася зі швидкістю 60 км/год, дорівнює по силі вибухові», — заявив Маріоні. У момент падіння на мосту перебували понад 30 легкових автомобілів і три вантажівки.

Оновлена версія Warcraft 3: Reforged вийде в 2019 році

blizzard.com

Компанія Blizzard Entertainment проанонсувала новий реліз Warcraft 3: Reforged в 2019 році. Це перевидання культової гри в жанрі RTS. Автори обіцяють покращену графіку і підтримку роздільної здатності 4К, нові звукові ефекти. Перевидання запропонує «більше 4 годин перероблених роликів» і підтримку можливостей сервісу Battle.net. Обіцяють також, що гра збереже всю «магію» Warcraft.

Актора Алека Болдуїна затримали за бійку на парковці

Поліцейські затримали 60-річного актора Алека Болдуїна після бійки на парковці на Манхеттені. Під час сутички 49-річний чоловік, імʼя якого не розкривається, отримав травму щелепи, після чого його відвезли до лікарні. Болдуїн заявив, що член його сімʼї тримав для нього місце на парковці, коли туди приїхав інший чоловік. Невдовзі після затримання Болдуїна відпустили з поліції. Суд розгляне справу актора 26 листопада.