Сайт «Партії регіонів» поновив роботу. Політсилу хочуть реанімувати

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Сайт «Партії регіонів» поновив роботу. Політсилу хочуть реанімувати

Чекачков Ігор / УНІАН

Сайт «Партії регіонів» відновив роботу. Оновлюються сторінки партії в Facebook, Twitter, а в повідомленні на сайті йдеться про «реанімацію» політпроекту.

«Сайт «Партії регіонів» — www.partyofregions.ua, який майже чотири роки не працював, знову почав функціонувати. Це сталося завдяки зусиллям ініціативної групи, що складається з членів «Партії регіонів», які не вийшли зі складу партії і сподіваються реанімувати цей політичний проект», — сказано в повідомленні.

Також стверджується, що контакти на сайті актуальні, а незабаром «пройдуть засідання ініціативних груп у всіх регіонах», де вирішуватимуть організаційні питання подальшої роботи партії.

На сайті поки лише три новини. Перша — привітання з Днем учителя, друга — з днем створення партії, що відбулося 26 жовтня, і третя — привітання з Днем визволення України від нацистів.

Жодної інформації про керівництво чи будь-яких представників партії на сайті немає. У привітанні з днем створення партії йдеться про те, що в Україні слід провести децентралізацію та прийняти нову Конституцію.