Індія заблокувала понад 800 порносайтів. PornHub запустив новий сайт для жителів країни

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Індія заблокувала понад 800 порносайтів. PornHub запустив новий сайт для жителів країни

Charles Deluvio 🇵🇭🇨🇦 / Unsplash

26 жовтня уряд Індії доручив телекомунікаційним компаніям заблокувати 827 порносайтів, у тому числі PornHub — один з найбільших сайтів для дорослих, пише The Next Web.

Після цього PornHub зареєстрував нове доменне імʼя спеціально для жителів Індії. У компанії відзначають, що індивідуальний перегляд порнографії в Індії не заборонений, і вважають, що заборона не обґрунтована. «Очевидно, що в індійського уряду немає рішення дуже серйозної і системної проблеми в країні і він використовує такі дорослі сайти, як наш, як цапа відбувайла», — зазначив віце-президент PornHub Корі Прайс.

Він підкреслив, що сайт виступає проти цензури і розчарований рішенням влади країни, але готовий працювати з урядом, щоб «допомогти виправити ситуацію». Прайс додав, що в Індії не заблоковані тисячі сторінок, які можуть містити незаконний контент, в той час як PornHub дотримується суворих правил в роботі.

Блокування в Індії може стати для PornHub вельми чутливим — за підсумками 2017 року, ця країна була третьою за кількістю переглядів матеріалів сайту.

У вересні американський репер Каньє Вест став креативним директором першої в історії церемонії Pornhub Awards.