«Пірати Карибського моря» залишаться без Джека Горобця у виконанні Деппа. Франшизу перезапустять

Автор:
Олександр Нечай
Дата:
«Пірати Карибського моря» залишаться без Джека Горобця у виконанні Деппа. Франшизу перезапустять

Актор Джонні Депп більше не бере участі в зйомках «Піратів Карибського моря», оскільки з ним не стали продовжувати контракт на роль Джека Горобця, розповів Daily Mail головний сценарист франшизи Стюарт Бітті.

Сценарист зазначив, що образ Джека Горобця назавжди закріпився за голлівудською зіркою. Мало того, що актор зіграв його пʼять разів, він ще приходив у цьому костюмі до дітей у лікарні, займався благодійністю.

Зараз компанія Disney працює над перезавантаженням «Піратів». Над сценарієм нових серій працюють автори «Дедпула» Ретт Різ і Пол Верник. Поки не відомо, чи будуть запрошувати Бітті до роботи. Сам режисер каже, що він буде радий будь-якому рішенню компанії і зазначає, що Різ і Верник не лише прекрасно впоралися зі своєю роботою в екранізації антигероя коміксів Marvel, але й придумали «Ласкаво просимо в Zомбіленд».

Бітті вважає, що «Пірати Карибського моря» дали друге дихання компанії Disney і зробили їм сучасне світове імʼя, а костюми Джека Горобця — незмінною складовою Гелловіна.

За даними Daily Mail, франшиза з Джеком Горобцем уже принесла її творцям $4 мільярди (113 млрд грн). Перша серія франшизи побачила світ у 2003 році. За роль у цьому фільмі актора номінували на премію «Оскар».