«Екіпаж нічого не знав». Ryanair прокоментувала расистський скандал на борту свого літака

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
«Екіпаж нічого не знав». Ryanair прокоментувала расистський скандал на борту свого літака

Facebook / Ryanair

Компанія Ryanair заявила, що екіпаж рейсу, на якому образили темношкіру жінку, не знав про характер конфлікту, пише Reuters.

У компанії пояснили, що екіпаж отримав повідомлення про те, що в салоні літака сталася сварка між двома пасажирами. Однак про суть образ нічого не знали. Саме через це, стверджують в Ryanair, хулігана не зняли з рейсу.

Компанія вибачилася за цей інцидент, додавши, що як тільки співробітники побачили відео, вони відразу ж повідомили про ці образи поліцію Ессекса, де розташований лондонський аеропорт Станстед.

Що сталося?

Один з пасажирів рейсу «Барселона — Лондон», чоловік похилого віку накинувся з лайкою і криком на літню темношкіру жінку, яка сиділа біля проходу. Він намагався пройти на крісло до вікна і почав кричати на жінку: «Геть з дороги! Посунь ноги!» Зрештою бешкетник почав вимагати, щоб сусідка пересіла на інше крісло, а почувши її відповідь з ямайським акцентом, закричав: «Не розмовляй зі мною іноземною мовою, ти, тупа, потворна корова».

Ніхто з пасажирів не заступився за жінку. Однак до скандаліста підійшла її дочка, що летіла тим же рейсом, і почалася гучна сварка. В решті-решт жінку пересадили до доньки. Співробітники авіакомпанії Ryanair зажадали від чоловіка заспокоїтися. Пасажири зняли сварку на відео і опублікували його в соцмережах. Ролик набрав понад 2 млн переглядів.