У ДТП під Києвом загинула учасниця «Дизель Шоу» Марина Поплавська. Що про неї відомо?

Дата:
У ДТП під Києвом загинула учасниця «Дизель Шоу» Марина Поплавська. Що про неї відомо?

У ДТП біля села Мила Київської області загинула актриса «Дизель Шоу» Марина Поплавська. Про це повідомили на офіційній сторінці програми в Facebook.

«Марина Поплавська сьогодні загинула внаслідок ДТП по дорозі зі Львова до Києва. Яна Глущенко і Єгор Крутоголов госпіталізовані без загроз для життя. Інші актори доставлені в Київ, їх здоровʼю нічого не загрожує», — йдеться в повідомленні.

О 06:43 на трасі Київ—Чоп пасажирський автобус «Неоплан» зіткнувся з вантажним автомобілем DAF. Про це повідомив паблік dtp.kiev.ua.

Прес-служба поліції Київської області повідомила, що на момент аварії в автобусі перебувало 14 пасажирів. Четверо з них отримали травми і були доставлені в лікарню для надання допомоги. Водія автобуса затримали в порядку ст. 208 КПК України.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил дорожнього руху, яке призвело до смерті потерпілого).

Хто така Марина Поплавська?

Артистка народилася в 1972 році в українському місті Новоград, там же минули її дитячі роки. Дівчина мріяла стати вчителем, чого без перешкод домоглася. Після закінчення школи вступила до Житомирського державного університету імені І. Франка, а потім працювала вчителем російської мови та літератури в житомирській школі № 33.

У студентські роки Марина Поплавська була капітаном команди КВН «Дівчата з Житомира», пізніше — редактором української асоціації КВН.

Знімалася у проектах «Дизель Шоу», «На трьох», «DIZEL ранок», які виходять на каналі ICTV. Ці програми принесли їй всеукраїнську популярність.

Актор Єгор Крутоголов, який зараз знаходиться в лікарні, написав на своїй сторінці в Facebook «Я живий. Вона ні». Також він змінив фото профілю — замість фотографії тепер у артиста чорний фон.

На сторінці «Дизель Шоу» шанувальники творчості Марини Поплавської висловлюють скорботу та співчуття.

Facebook / Дизель Шоу