Репер T. I. зняв кліп, у якому схожа на Меланію Трамп дівчина танцює голою в Білому домі. Музикантові оголосили бойкот

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Американський репер T. I. виклав у Twitter проморолик свого нового альбому Dime Trap, який викликав резонанс серед користувачів соцмереж і навіть сколихнув прес-секретаря першої леді США Меланії Трамп.

На відео президент США Дональд Трамп відлітає на вертольоті з Білого дому, а сам репер спостерігає за цим з приміщення, яке нагадує Овальний кабінет. Перед виконавцем зʼявляється жінка, яка знімає куртку і починає танцювати перед T. I. оголеною.

Дівчина на відео схожа на дружину президента США Меланію Трамп. На її куртці видно напис «Мені реально плювати. А тобі?». Як пише Meduza, у куртці з таким же написом Меланія Трамп у червні відвідувала центр утримання дітей нелегальних мігрантів у Техасі. Це викликало бурхливу реакцію, а пізніше Меланія пояснила, що цей напис вона адресувала журналістам медіа, які її критикують.

Прес-секретар першої леді США Стефані Грішем закликала бойкотувати репера. «Як це допустимо?», — написала вона під відео в Twitter , додавши хештеги #огидно і #бойкотТ.I.

Сама Меланія не прокоментувала цей ролик, але репостнула повідомлення Грішем. Президент США Дональд Трамп поки ніяк не відреагував на цей кліп.