Колишні колеги упізнали в отруйнику Скрипалів Петрові-Мішкіні пітерського офіціанта

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Колишні колеги упізнали в отруйнику Скрипалів Петрові-Мішкіні пітерського офіціанта

Підозрюваний в отруєнні сімʼї Скрипалів Олександр Мішкін, відомий під імʼям Олександра Петрова, працював офіціантом у ресторані, і його впізнали колишні колеги, пише «Дождь».

У коментарі телеканалу арт-консультант Микола Євдокимов розповів, що у 2000 році працював з Мішкіним в бістро «Гарсон» в Санкт-Петербурзі. Євдокимов охарактеризував Мішкіна як товариського, «в міру відкритого, цинічного, нормального» . «Давав якісь рекомендації по здоровʼю... Він точно вчився на лікаря. По-моєму, це була військово-медична академія», — розповів він.

Дождь

Євдокимов додав, що упізнав Мішкіна ще під час інтервʼю Руслана Боширова і Олександра Петрова російському Russia Today. Після цього він написав у Facebook пост і звернувся до колег по «Гарсону». Ті погодилися, що «Петров» схожий на їхнього колишнього колегу. Впізнала Мішкіна і адміністратор кафе, яке зараз знаходиться на місці «Гарсона».

На початку жовтня журналісти «Дождя» відвідали квартиру Мішкіна .Квартира знаходиться в Академічному районі на південному заході Москви, у ній за паспортом прописаний Мішкін. На дзвінок журналістів вийшов чоловік, який заявив, що він і є Олександр Мішкін. Та по по батькові він — Дмитрович, тоді як соратник Чепіги — Євгенович. Чоловік заявив, що нічого не знає про свого тезка з ГРУ, тільки «бачив новини в Інтернеті».