Тезко Бретта Кавано поскаржився на атаки користувачів Twitter. Його підтримали тезки політиків і знаменитостей

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Тезко скандального судді Верховного суду США Бретта Кавано поскаржився на масові атаки з боку користувачів сервісу, які плутають його з суддею, пише Tjournal.

Імʼя 27-річного продавця-консультанта з Кентуккі Бретта Кавана (Brett Kavanagh) відрізняється від імені судді лише однією буквою. Йому почали масово писати у Twitter противники Кавано (Brett Kavanaugh), тому він вважає, що зараз «жахливий час» для його імені. Він розповів ЗМІ, що отримує повідомлення постійно.

Пост Кавана у Twitter став вірусним, його підтримали повні тезки віце-президента США Майка Пенса, колишнього прес-секретаря Трампа Шона Спайсера і екс-радника Трампа Стіва Беннона.

Також жителя Кентуккі підтримали користувачі-тезки Майкла Джексона, Уітні Хʼюстон, Джорджа Мартіна, Брюса Лі, Уілла Сміта, Джима Парсонса та інших знаменитостей.

6 жовтня Сенат США підтримав кандидатуру Бретта Кавано на посаду судді Верховного суду США. За його призначення проголосували 50 сенаторів, проти — 48.

Президент США Дональд Трамп висунув кандидатуру Кавано на посаду судді Верховного суду в липні. Після цього кілька жінок звинуватили його в сексуальних домаганнях і насильстві під час студентських вечірок у 1980-х. Кавано всі звинувачення заперечує, розслідування ФБР не переконало сенаторів у його винуватості.