У Києві обмежать вхід на трьох центральних станціях метро через концерт Енріке Іглесіаса

Автор:
Олександр Нечай
Дата:
У Києві обмежать вхід на трьох центральних станціях метро через концерт Енріке Іглесіаса

У неділю, 30 вересня, у Києві через концерт Енріке Іглесіаса обмежать вхід на трьох станціях метрополітену в центрі: «Площа Льва Толстого», «Олімпійська» та «Палац спорту». Про це повідомила прес-служба київського метрополітену в Twitter.

«30.09 у звʼязку з проведенням на НСК «Олімпійський» концерту Енріке Іглесіаса можливе обмеження на вхід (НЕ ЗАКРИТТЯ) для пасажирів станцій «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого» перед початком концерту, а також після його закінчення», — сказано в повідомленні.

Раніше ЗМІ повідомили деталі побутового райдера Енріке Іглесіаса. Співак визнає посуд лише з китайського фарфору, а зі столових приборів — тільки срібло. З алкоголю вживає тільки горілку, яку його навчила пити дружина Анна Курнікова. «Біленьку» Іглесіас також воліє смакувати з порцелянових чашок.

Востаннє співак виступав у Києві 11 років тому. Зараз він приїжджає в столицю України в межах свого гастрольного туру Європою. Вартість квитків у офіційних операторів становить від 710 до 4,500 тис. грн.