«Шахтар» — «Хоффенхайм». Як футболісти проводять час перед матчем Ліги Чемпіонів

Автор:
Олександр Нечай
Дата:
«Шахтар» — «Хоффенхайм». Як футболісти проводять час перед матчем Ліги Чемпіонів

Facebook / FC Shakhtar

У середу, 19 вересня, о 19:55 у Харкові «Шахтар» зіграє з німецьким «Хоффенхаймом». «Бабель» дізнався, де зупинилися і як проводять час команди перед грою.

Німецька команда зупинилася в харківському гольф-клубі, він же Superior Golf & Spa Resort, який знаходиться на виїзді з міста за лісопарком. Про прибуття команди в готель розповів на своїй сторінці в Facebook харківський бізнесмен Юрій Сапронов.

«Приїхали. В Superior, звісно. Молоді, амбітні, по-німецьки дуже дисципліновані», — написав він.

Сапронов пише, що німців в аеропорту зустрічав клубний автобус, який спеціально під матч приїхав за ними з Німеччини. Цю ж інформацію підтверджує джерело «Бабеля», за словами якого, TSG 1899 Hoffenheim навряд чи будуть виходити в місто оглядати визначні памʼятки.

На відміну від німців, гравці ФК «Шахтар» прогулялися центром Харкова та опублікували кілька селфі з фанатами.

Українські футболісти зупинилися в Premier Palace Hotel Kharkiv у самому центрі міста, біля площі Свободи. «Шахтар» опублікував відео з недавнього тренування клубу перед матчем — команда налаштована рішуче.

Гратимуть на стадіоні «Металіст». За попередніми прогнозами, «кроти» повинні здобути перемогу. Рахунок коливається від 2:1 до 1:0. Букмекери приймають ставки з коефіцієнтом 1,89 — 1,95 на «Шахтар» і 3,6 — 3,9 на «Хоффенхайм».