ФБР без пояснень закрило обсерваторію в Нью-Мексико. Конспірологи говорять про спалах на Сонці і прибульців

Дата:
ФБР без пояснень закрило обсерваторію в Нью-Мексико. Конспірологи говорять про спалах на Сонці і прибульців

Wikipedia

Співробітники Федерального бюро розслідувань евакуювали і закрили сонячну обсерваторію в американському місті Санспот, штат Нью-Мексико, без пояснення причин. Про це пише AlbuquerqueJournal.

Обсерваторію закрили 6 вересня, звідти евакуювали весь персонал. Також закрили кілька офісів поруч з будівлею. Університетська асоціація досліджень в астрономії (AURA) назвала цю міру «тимчасової» і заявила, що обсерваторія «відкриється, як тільки це стане можливим». ФБР також відмовилося від коментарів, порадивши звертатися до AURA. Примітно, що інша обсерваторія, розташована в милі від Санспота, продовжує працювати.

Тим часом серед можливих причин називають «супер спалах» на Сонці і висадку прибульців. Першу версію вже встигли спростувати вчені, оскыльки за останній час великі спалахи не фіксувалися. Що стосується прибульців, то в штаті Нью-Мексико розташоване місто Розуел, де в 1947 році, на думку конспірологів, здійснив аварійну посадку інопланетний космічний корабель, існування якого влада приховує.