Rozetka відкриється в Головпоштамті. За оренду магазин заплатить «Укрпошті» понад 70 млн грн

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Rozetka відкриється в Головпоштамті. За оренду магазин заплатить «Укрпошті» понад 70 млн грн

wikimedia.org

Публічне акціонерне товариство «Укрпошта» здає в оренду частину приміщення Головпоштамту інтернет-магазину Rozetka. Про це повідомляється на сайті компанії.

Сторони підписали договір оренди 27 серпня. Угода діятиме 60 місяців, тобто 5 років. За цей період інтернет-магазин має заплатити понад 70 мільйонів гривень. У цю суму входить щорічна індексація вартості оренди, але при цьому витрати на утримання нерухомості оплачуються додатково.

Зазначається, що Rozetka перемогла на аукціоні на порталі Prozorro (система електронних публічних та державних закупівель в Україні). У результаті торгів початкова ціна оренди зросла на 31%. В місяць вона становитиме 1,001 мільйона гривень за площу трохи більше 1,5 тисячі квадратних метрів.

За умовами аукціону, магазин повинен відремонтувати приміщення, зокрема провести реконструкцію системи електропостачання, та утримувати приміщення в належному технічному стані протягом терміну дії договору.

В «Укрпошті» наголошують, що робота відділення Головпоштамту стане зручнішою — всі послуги можна буде отримати в одній операційній залі, що має скоротити час обслуговування клієнтів. Гроші від оренди компанія спрямує на відкриття нових відділень, модернізацію діючих та покращення умов роботи співробітників.