Акції Tesla впали на 9% після того, як Маск розповів, що погано спить

Дата:
Акції Tesla впали на 9% після того, як Маск розповів, що погано спить

flickr.com

Акції компанії Tesla 17 серпня впали на 8,9%, після публікації інтервʼю генерального директора компанії Ілона Маска, в якому він розповів про проблеми зі здоровʼям, пише Bloomberg.

В інтервʼю The New York Times генеральний директор Tesla сказав, що змушений проводити на роботі 120 годин на тиждень і не відриватися від управління компанії цілодобово. Через це у нього виникли проблеми зі сном, він сильно втомлюється, а близькі занепокоєні станом його здоровʼя.

«Дуже часто я стикаюся з вибором — не спати взагалі або приймати Ambien (снодійне — ред.)», — поскаржився Маск.

Після цього акції компанії впали на 8,9% — це найбільше зниження за два роки. Раду директорів компанії закликають посилити контроль над Маском, який приймає снодійне і пише в Twitter за кермом.

CNN відзначає, що з моменту першого повідомлення про те, що Tesla може стати приватною, акції компанії знизилися на 20%.

Графік падіння акцій Tesla

cnn.com

Після того як Маск написав у Twitter, що Tesla може стати приватною, 10 серпня один з акціонерів компанії подав скаргу з приводу шахрайства з цінними паперами до федерального суду Сан-Франциско.

Крім того, Комісія з цінних паперів і бірж США (SEC) розслідує, чи не вводила Tesla інвесторів в оману щодо проблем при виробництві електрокара Model 3.