Альфа-Банк відключить на один день мобільний банкінг та картки. Це необхідно, щоб «перезавантажити» систему

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Альфа-Банк відключить на один день мобільний банкінг та картки. Це необхідно, щоб «перезавантажити» систему

facebook.com

22 серпня з 9:00 клієнти Альфа-Банку тимчасово не зможуть розплачуватися картками банку і використовувати мобільний банкінг, повідомляє прес-служба фінустанови.

Це повʼязано з тим, що Альфа-Банк запускає новий центр обслуговування платіжних карт і для цього потрібно «перезавантажити» всю систему. Новий центр дозволить швидше обслуговувати і видавати карти, запустити технологію 3D Secure, яка підвищить безпеку карткових розрахунків, а також впроваджувати нові послуги.

Поки банк буде оновлювати систему, 21 і 22 серпня тимчасово відключать сервіс встановлення та зміни PIN-коду. Тимчасові обмеження торкнуться також зарплатних, корпоративних та бізнес-карт для підприємців. Зарплатні відомості можна буде сформувати, але обробку та зарахування закінчать тільки 23 серпня.

Всі відділення банку 21 і 22 серпня будуть працювати в стандартному режимі.

Щоб уникнути незручностей Альфа-банк рекомендує клієнтам до 21 серпня провести термінові платежі, погасити кредитну заборгованість, виплатити зарплату і витрати. Тим, хто повинен погасити кредит з 21 по 27 серпня рекомендують це зробити заздалегідь.

Нагадаємо, за тиждень з 6 по 12 серпня середні процентні ставки по депозитах в українських банках зросли для всіх валют.