Білл Мюррей побився з фотографом на курорті. Актора захистила власниця ресторану

Автор:
Юлія Рябчун
Дата:
Білл Мюррей побився з фотографом на курорті. Актора захистила власниця ресторану

gettyimages.com

67-річний голлівудський актор Білл Мюррей виштовхав фотографа з ресторану Lolaʼs in Oak Bluffs на острові-курорті Marthaʼs Vineyard. Про це пише газета The Boston Globe.

Фоторепортер Пітер Саймон заявив поліції, що Мюррей напав на нього, коли він фотографував пару на танцмайданчику. Він заявив, що перевіряв отримані знімки, коли хтось схопив його ззаду, різко розвернув і штовхнув до дверей. За словами фотографа, нападником виявився актор Білл Мюррей.

Сам актор розповів поліції прямо протилежне. Він заявив, що Саймон «фотографував його і переслідував його, поки він спокійно займався своїми справами».

Версію артиста підтвердила і власниця ресторану Кетрін Домитрович. Вона сказала, що фоторепортер вів себе настирливо і заважав Мюррею, знімаючи його без дозволу. «Я була на кухні ресторану під час інциденту. Клієнти розповіли, що Саймон почав фотографувати Мюррея і не відреагував на прохання актора припинити зйомку», — заявила ресторатор.

Схожий випадок стався з Мюрреєм у 2017 році. Тоді він розкричався на чоловіка, який намагався сфотографувати його, і вилаяв жінку, яка намагалася умовити його зробити фото з нею та її чоловіком.

Мюррей - лауреат премій Emmy (2015), «Золотий глобус» (2004) і Британської академії кіно - і телевізійних мистецтв (BAFTA, 2004). Найвідоміші його картини «Тутсі», «Мисливці за привидами», «День бабака», «Труднощі перекладу», «Зламані квіти».