Провалилося колесо. Віце-мер Камʼянського помер після падіння з велосипеда

Автор:
Анастасія Котова
Дата:
Провалилося колесо. Віце-мер Камʼянського помер після падіння з велосипеда

Facebook Мелешко Владислав

Заступник міського голови Камʼянського Дніпропетровської області Владислав Мелешко помер у лікарні швидкої допомоги після падіння з велосипеда та отримання важких травм голови.

Головний лікар Камʼянської лікарні швидкої медичної допомоги Ростислав Винар повідомив, що Мелешко помер у вівторок, 7 серпня, близько 13:00 в реанімації, не приходячи до тями, передає сайт «5692».

«Так, я можу підтвердити інформацію про смерть Владислава Мелешко. Ми не взялись його доставляти у лікарню імені Мечникова, через надзвичайно важкий стан постраждалого. Він залишився у нас, ми використали ефективну необхідну терапію, але нажаль стан Владислава Вікторовича був надзвичайно важкий», - розповів головлікар.

Напередодні ввечері Владислав Мелешко під час катання на велосипеді впав і отримав серйозні травми голови і хребта. За однією з версій, колесо велосипеда віце-мера потрапило в отвір ливневки по вулиці Романківської.

Мелешко був доставлений до міської лікарні швидкої медичної допомоги з діагнозом «відкрита черепно-мозкова травма і кома третього ступеня». Лікарі боролися за його життя, але близько полудня його стан різко погіршився, і за годину він помер не приходячи до тями.

47-річний Владислав Мелешко з вересня 2017 року обіймав посаду заступника міського голови з питань освіти, культури, фізичної культури і спорту, молодіжної політики.