Зірку «Таксі» Самі Насері, який розказував про «безпечну Росію», побили в Москві. Актора прооперували

Автор:
Юлія Рябчун
Дата:
Зірку «Таксі» Самі Насері, який розказував про «безпечну Росію», побили в Москві. Актора прооперували

YOUVOI FILMS / Wikimedia

Французького актора, зірку фільмів «Таксі» Самі Насері побили в Москві в районі Тверської на Старопименовском провулку. Про це пише «Інтерфакс».

Під час бійки актор отримав закриту черепно-мозкову травму.

Актора прооперувалив в Інституті очних хвороб імені Гельмгольца. «Операція пройшла успішно, травма була важка», - повідомили в пресс-службі медзакладу.

Насері знаходиться під наглядом лікарів.

Бійка сталася в ніч на 6 серпня біля караоке-бару Voice, де артист відпочивав з братом Ларбі. Близько двох годин ночі Насері посварився з відвідувачем закладу. Чоловік вдарив актора по обличчю.

Телеграм-канал Mash уточнює, що на Насері напали двоє чоловіків, які є громадянами Білорусі. Актора кілька разів вдарили по обличчю, а також по руці. Начебто, Насері та його брат дуже гучно вели себе в барі, за що отримали зауваження від двох білорусів. Конфлікт закінчився бійкою на вулиці. Під час сутички постраждала офіціантка закладу.

Насері часто приїжджає в Росію і аннексований Крим і підтримує політику Кремля щодо України.

Він неодноразово заявляв в інтервʼю, що не боїться санкцій. «Санкції? Ні, не страшно. Актори - люди світу і я приїхав сюди з миром», - заявив актор під час форуму в Ялті у вересні 2017 року.

Напередодні Чемпіонату світу з футболу-2018, Насері повідомив пресі, що «санкції відносно Росії занадто перебільшені». Він додав, що був у Москві і в Криму, і запевняє всіх своїх друзів: «тут цілком безпечно».

Насері 57 років. Він знімався в більш ніж 40 фільмах, але шалену популярність здобув завдяки ролі марсельського таксиста Даніеля Моралеса в перших чотирьох частинах франшизи «Таксі».