Вбивство «Сармата». Чотирьом затриманим інкримінують умисне вбивство

Автор:
Анастасія Котова
Дата:
Вбивство «Сармата». Чотирьом затриманим інкримінують умисне вбивство

youtube.com

Чотирьом зловмисникам повідомили про підозру в умисному вбивстві ветерана АТО та громадського активіста Віталія «Сармата» Олешка. Про це написав речник Генеральної прокуратури Андрій Лисенко у Facebook.

За його словами, підозри оголошено за статтею «умисне вбивство». Наразі готується клопотання до Бердянського міськрайонного суду про обрання затриманим міри запобіжного заходу у вигляді арешту. Хід розслідування контролюється прокуратурою Запорізької області.

31 липня після полудня Віталія Олешка було вбито двома пострілами в спину з мисливської рушниці у дворі його будинку в Бердянську. Поліція затримала п’ятьох підозрюваних у вбивстві «Сармата». Поліцейські зупинили автомобіль з чотирма підозрюваними у Василівці Запорізької області, ще один зловмисник був затриманий у Бердянську.

Начальник поліції в Запорізькій області Сергій Коміссаров зазначив, що правоохоронці відпрацьовують різні версії вбивства «Сармата», в тому числі причетність до вбивства нардепа Олександра Пономарьова та колишніх бійців АТО.