На столичному Подолі знайшли гранату. Перекрито рух транспорту

Автор:
Анастасія Котова
Дата:
На столичному Подолі знайшли гранату. Перекрито рух транспорту

Facebook/KyivOperativ

Приблизно годину тому у Києві на Подолі, на перетині вулиці Верхній Вал і Костянтинівської, знайшли гранату. Через небезпечну знахідку перекрили рух транспорту і пішоходів.

Гранату виявили перехожі на алеї навпроти будинку на вул. Верхній Вал, 24 та викликали поліцію, повідомляють прес-служба поліції Києва та «Київ оперативний».

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, екіпажі патрульних, вибухотехніки. Експерти вилучили боєприпас, схожий на гранату Ф-1, яку направлять для проведення експертизи.

З метою забезпечення безпеки громадян правоохоронці перекрили рух транспорту та пішоходів вулицями Верхній та Нижній Вал у кварталі між вулицями Костянтинівська до Житньоторзька.

Працівники поліції оглянули прилеглу територію та поспілкувались зі свідками та очевидцями події. Правоохоронці встановлюють особу, яка залишила боєприпас, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Наразі рух автомобілів відновлено, але у звʼязку з перекриттям руху утворилися затори на вулицях Верхній Вал, Нижній Вал, Межигірська, Хорива та Ярославська.