Xbox знімає документальний фільм про розробників S.T.A.L.K.E.R. 2, які створюють гру в умовах війни в України

Автор:
Олександра Амру
Дата:

Xbox та українська студія GSC Game World анонсували вихід документального фільму про розробку гри «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля» в умовах війни.

Про це повідомляє Variety.

До початку повномасштабного вторгнення Росії в лютому 2022 року студія GSC Game World базувалася в Києві. Згодом команда була змушена переїхати до Праги, щоб завершити гру до запланованого релізу в листопаді цього року. Документальна стрічка під назвою War Game: The Making of S.T.A.L.K.E.R. 2 покаже особисті історії розробників, які працювали в зоні бойових дій та пережили переїзд студії в іншу країну.

Режисером стрічки став Ендрю Стефан, відомий за роботою над документальним серіалом Power On: The Story of Xbox. У центрі фільму будуть особисті історії креативної директорки Марії Григорович та її команди, які працюють в умовах війни.

«Зняти цей фільм не було моєю мрією. Але я справді вважаю, що важливо ділитися. Ми справді люди не публічні, нам важко поділитися чимось особистим. Але ми подумали, що важливо поділитися зі світом трохи більше про те, як важко жити під час війни», — сказала Григорович.

Очікується, що фільм вийде 3 жовтня на каналі Xbox.

«S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля». Трейлер.