Перша леді Франції зіграла саму себе в новому сезоні «Емілі в Парижі»

Автор:
Олександра Опанасенко
Дата:

Перша леді Франції Бріжит Макрон зіграла саму себе в новій серії серіалу «Емілі в Парижі».

В одній із серій головна героїня Емілі підійшла до пані Макрон у ресторані — і виявилося, що перша леді стежить за нею в Instagram.

У короткій сцені Емілі каже, що обожнює Францію, а пані Макрон — що Франція любить її. Після цього героїні роблять спільне селфі.

Автори серіалу зазначили, що в кадрі перша леді зʼявилася такою, якою вона є в житті — у власному одязі, і не виконувала жодних особливих команд від сценаристів.

Ідея запросити Бріжит Макрон до серіалу виникла ще в 2022 році, пише BBC, — після того як творець серіалу Даррен Стар і головна акторка Лілі Коллінз зустрілися з першою леді Франції в Єлисейському палаці.

Пані Макрон згадували ще в першому сезоні «Емілі в Парижі». Тоді головна героїня, яка тільки-но переїхала до Парижу, дізналася, що французьке слово le vagin (піхва) — чоловічого роду, що розчарувало її. Емілі поділилася своїм сумом у соцмережах, а її пост поширила Бріжит Макрон.

«Вона — палка шанувальниця нашого шоу і з великим гумором сприйняла згадку про себе в першому сезоні. Зйомки з нею були для мене честю і справжньою радістю», — розповіла акторка Лілі Коллінз.

Це вже вдруге, коли пані Макрон грає саму себе на екрані. У 2018 році вона зʼявилася у французькому комедійному серіалі Vestiaires, що розповідає про двох плавців з інвалідністю.

  • Перший сезон серіалу «Емілі в Парижі» вийшов у 2020 році. Головна героїня Емілі Купер — маркетолог у чиказькій фірмі. Але все змінюється, коли компанія, на яку вона працює, купує французьку фірму Savoir. Дівчина переїжджає до Парижу, щоб бути там «очима і вухами» американців. Емілі не говорить французькою і не знається на місцевих брендах, тому новий колектив її зовсім не сприймає. У четвертому сезоні Емілі доводиться нарешті обрати сторону — і на роботі, і в особистому житті.